دوره های بورس

آشنایی با سرمایه گذاری در بورس

مدت:     10 ساعت                                      ظرفیت دوره: 20 نفر                                          شهریه:50 هزار تومان

ارائه گواهی معتبر دانشگاه گیلان و تحت نظارت اساتید مجرب دانشگاهی

-------------------------------------------------------

توضیحات:
این دوره جهت آشنایی علاقه مندان به سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار به عنوان مهمترین رکن بازار سرمایه کشور طراحی شده است . از آنجا که در بورس اوراق بهادار دارایی های مالی از قبیل سهام، اوراق مشارکت و غیره به صورت رسمی و دائمی مورد معامله قرار می گیرد لذا اهمیت دارد تا سرمایه گذاران فعال در بازارهای مسکن، ارز، طلا و بانک و بیمه با اصول سرمایه گذاری در بورس آشنایی کامل داشته باشند. دوره فوق شامل مباحث اولیه اقتصاد کلان و ساختار بازار بورس کشور و اصول اولیه معاملات سهام و همچنین اصول سرمایه گذاری غیر مستقیم در بورس بوده و سعی بر آن است تا علاقه مندان پس از اتمام دوره با سهم، نحوه خرید و فروش سهام، سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری و تشکیل سبد سرمایه گذاری اختصاصی، پیگیری تغییرات قیمت ها و کلیه مطالب مرتبط با اصول اولیه سرمایه گذاری در بورس کاملاً آشنا شوند. همچنین در این دوره؛ نهادهای فعال در بورس و نقش هر کدام مورد بازشناسی قرار گرفته و مقدماتی از نحوه تحلیل تغییرات قیمت سهام و همچنین ابزارهای سرمایه گذاری غیرمستقیم ارائه میگردد. این دوره ضمن پاسخگویی به پرسش ها و ابهامات شرکت کنندگان در زمینه بورس و سرمایه گذاری در آن، کمک می کند تا متقاضیان آمادگی لازم جهت حضور در دوره های پیشرفته تحلیل اوراق بهادار را کسب نمایند . انتظار می رود پس از اتمام دوره، مخاطبان علاوه بر مباحث مقدماتی و اصول اولیه سرمایه گذاری در بورس بتوانند با استفاده از تکنیک های کاربردی نسبت به سرمایه گذاری مستقیم و یا غیرمستقیم در بازار سرمایه اقدام کنند.

در پایان دوره، شرکت کنندگان به آگاهی های لازم در زمینه های زیر دست خواهند یافت:

---------------------------------

سرفصل ها:

آشنایی با سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار شامل:

* مزایای سرمایه گذاری در بورس (از نگاه افراد و شرکتها)

*  مفاهیم پایهای بازار (انواع بازارها، شرکت های ارائه دهنده خدمات در بازار سرمایه و ...)

*  اصطلاحات و مفاهیم بورس اوراق بهادار و شرکتها (مفهوم ارزش دفتری، ذاتی، اسمی و بازاری یک دارایی، سال مالی، صورتهای

مالی، مجامع شاخص های بازار، نمادهای معاملاتی و وضعیت نمادها، دامنه نوسان، قیمت پایانی و حجم، مبنا، گره معاملاتی و ...)

*  آشنایی با انواع ابزارهای سرمایه گذاری (شامل سهام عادی، حق تقدم سهام، انواع اوراق مشارکت، اسناد خزانه، اوراق صکوک و ...)

*  آشنایی با ساز و کار و مراحل سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار (دریافت کد بورسی، چرخه خرید و فروش سهام، انواع سفارش ها، آشنایی با کارمزد معاملات و ..)

*  نکات ضروری و توصیه های مهم جهت سرمایه گذاری در بازار سرمایه (فروش سهام زیان ده و خرید سهام سود ده، مباحث انتظارات در بازار سهام، داشتن استراتژی سرمایه گذاری، نقش اطلاعات و ...)

سرمایه گذاری غیر مستقیم شامل: